Send besked

Om os

En familievirksomhed grundlagt i 1979, med et kundesegment der spreder sig over hele landet. Både lystsejlere fra diverse havne, private og erhverskunder i lokalområdet

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Om os

  Andersson Industri-&Marineteknik ApS blev grundlagt i 1979 som Mogens Andersson Skibs- og Motorreparationer, og hovedbeskæftigelsen dengang var de fiskefartøjer og fragtskibe der anløb Køge Havn. Op gennem fiskeriets gyldne år i ´80-erne var der op mod 10 ansatte i firmaet, men hen mod slutningen af de gode tider besluttede grundlægger og smedemester Mogens Andersson at skære ned på antallet. I en årrække var han derefter ene mand på værkstedet, men siden årtusindskiftet har firmaet haft en-to mand ansat yderligere.

  I 2007 blev Mads Andersson ansat, og firmaet udgøres nu af far og søn, samt Grethe Andersson der har passet kontoret helt fra starten.

  Mogens Andersson er uddannet maskinarbejder og maskinmester, med erfaring fra både lokale smedevirksomheder og sejltid inden han sprang ud som selvstændig.

  Mads Andersson er uddannet rustfast klejnsmed og produktionsteknolog, med erfaring fra flere lokale firmaer inden sin indtræden i firmaet.

  Andersson Industri-& Marineteknik ApS blev grundlagt på Vestre Havnevej 5C, med bedding ned til Køge Å, men måtte i 2002 flytte til Andelsvej 1, et stenkast væk, da området skulle ”udvikles” til boliger. I 2014 måtte der atter flyttes af samme grund, til adressen Havnen 43, hvor der er sikker grund mange år frem

  Kunder fra hele landet

  Kundegrundlaget er nu spredt godt ud over både vand og land, da der stadig er enkelte hjemmehørende fiskere samt besøgende ”jyde-trawlere”, samtidig med at en del af firmaerne på og omkring Køge Havn, samt private kunder, får udført deres smede- og reparationsopgaver hos Andersson.

  Dertil kommer en lystsejlere i bl.a Køge, Mosede, Hundige, Ishøj og Rødvig, samt lejlighedsvis arbejde på fragtskibe.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.


   Vi forhandler

   Har dette vakt din interesse?

   Så kontakt os her på siden, eller giv os et opkald.

   Call Now Button22418052